Marcus en Anne Floor

Marcus en Anne Floor

Sinds 2011 is Anne Floor de danspartner van Marcus. Samen dansen zij  als latin American Professional paar  mee in heel veel wedstrijden in Nederland en ver over de grenzen. Marcus en Anne Floor hebben elkaar ontmoet op de set van de musical Dirty Dancing. Zij speelden avond aan avond het Beatrix theater plat en lieten de bezoekers in zwijmel achter met die fantastische lift.

Toen het doek voor de laatste keer viel, besloten Marcus en Anne Floor samen het land in te trekken. Op allerlei evenementen , bedrijfsfeesten, dansscholen bruiloften  en privéparty’s brachten zij hun dansenthousiasme over op het publiek. Een dansdemonstratie gevolgd door een workshop geeft het feest een vrolijke noot mee.

Het dansen beviel Anne Floor zo goed, dat ze samen al heel snel keihard gingen trainen om een paar maanden later mee te kunnen doen aan de Nederlandse kampioenschappen! Dit smaakte naar meer, met als gevolg dat ze nu  minimaal 4 keer per week een aantal uren per dag aan het trainen zijn geslagen.

Anne Floor is opgeleid als orthopedagoog en afgestudeerd beeldcoach. Marcus heeft veel ervaring als modelcoach en visagist. Door hun brede achtergrond hebben ze samen veel te bieden. Zo hebben ze bijvoorbeeld, in samenwerking met Christine Brons BV,  de training krachtige lichaamstaal opgezet.

Klik hier om naar de website van Annefloor te gaan