Soms voelt het dansen anders dan dat het eruit ziet. Het kan verschrikkelijk voelen en er fantastisch uitzien, maar soms kan het helaas ook andersom uitpakken.. Daarom is het altijd goed om jezelf op te nemen op film. Het is natuurlijk Anne Floor haar werk, dus regelmatig gaat de rode camera koffer mee en wordt er gefilmd.

Soms ook zonder de rode koffer en dan gaan we los met laptops of I phones. En vervolgens geven we genadeloos kritiek op ons eigen dansen ( of van de ander) of knikken we eens tevreden. Maar hoe het ook zijt, het is altijd waardevol naar jezelf te kijken. 
Filmen tijdens trainingen is geen probleem. De camera wordt ergens neer of tegenaan gezet, we drukken op rec, zien onszelf vervolgens van de camera weglopen en doen ons dansje. Tijdens wedstrijden wordt het lastiger. Daar moeten we een beroep doen op anderen, zoals fanatieke moeders.

Bij onze laatste wedstrijd was Irene aanwezig. Zij had haar camera meegenomen en heeft ons dansen vastgelegd. Direct na de wedstrijd gaf zij de opname op een mini dvd mee aan marcus. Hoe leuk! 
Hoe zou ons dansen over zijn gekomen? Zou het er zo uitgezien hebben als we dachten? Of hoopten?


Tijdens onze eerste training in Hoogeveen zouden we samen de opnames bekijken. De computer die daar stond bleek helaas geen dvd reader te hebben! Gelukkig had Anne Floor ook haar laptop mee, maar daar konden natuurlijk alleen grote dvd's in.

Het zal ook niet.. Marcus bedacht zich geen seconde en vloog de dansschool uit, de BCC op de hoek zou wel een dvd hebben waar de kleine in kon. Zo snel als dat hij vertrok, zo snel was hij ook weer terug.. Helaas ze hadden niet wat hij zocht.. Marcus' zei gekscherend dat we hem anders in de BCC moesten bekijken.

Ditmaal was het Anne Floor die als een speer de dansschool uitliep. Dan gingen we dat toch gewoon doen!?
En daar stonden we dan: in de bcc in onze trainingskleding de wedstrijd van afgelopen zaterdag te bekijken. We hebben niks gekocht, dus voor ons geen low prices, maar absoluut high service!!

Marcus en Anne Floor