Een jaar of 10 geleden ging Anne Floor naar de musical Saturday Night Fever in het Beatrix theater in Utrecht. Voordat de show begon keek ze de zaal eens goed rond en kon alleen maar denken; wat zou het gaaf zijn als...

Maar ja, ze studeerde orthopedagogiek.. Een paar jaar later liep ze hetzelfde theater in door de artiesteningang. De gedachte van een paar jaar eerder kwam terug. Een droom die onverwachts uitkwam. Het werd 1,5 jaar Dirty Dancing.

Zo'n 6 jaar geleden ging Anne Floor met een vriend mee naar het NK professionals in het Kurhaus. Ze keek haar ogen uit.. Wat zou het gaaf zijn als..., dacht ze nog. Maar ja, ze was net afgestudeerd en al veel te oud om een carrière in het stijldansen te beginnen. En toch was daar de vraag van Marcus een klein jaartje terug..

We zijn gaan oefenen en trainen en trainen en daar kwam de dag dat ook deze droom uitkwam. Het NK professionals 11 maart 2012 in het Kurhaus. De hele dag was het genieten geblazen. De zaal was fantastisch, de organisatie top, het publiek enthousiast en een de sfeer onderling goed! Marcus en Anne Floor hebben die dag heerlijk gedanst en erg genoten* Klinkt allemaal prachtig niet?

Toch moet er altijd wel iets ‘bijzonders’ zijn.. Twee dingen: Toen Anne Floor van de dansvloer kwam vroeg Marcus wat ze toch op haar jurk had zitten..? Het bleek een speld te zijn! Ze had gewoon de eerste ronde met een speld gedanst! En een paar dagen na het NK werd er bij Anne Floor een pakketje bezorgd.. We bleken onze ‘sponsorjasjes’ te zijn vergeten in het Kurhaus… Blijkbaar hadden we die dag beiden staan dromen.. Marcus en Anne Floor

* Wil je een impressie van de dag? Bekijk dans ons NK filmpje op youtube. Tags:

Marcus en Anne Floor