Dan komt hier de tekst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe workshops in de Tv studio's te Aalsmeer

2013 is amper een maand oud en het gaat weer kriebelen bij Marcus, hij wil zich weer volop storten op nieuwe workshops!

Je kan kiezen uit twee dansworkshops:

In een dansworkshop brengt hij groepen in beweging. Met enthousiasme en in een aantal stappen leert hij de groep genieten van de dans. 

U zult versteld staan hoe ook onervaren dansers binnen een uur de smaak te pakken en een dans onder de knie hebben. 

We hebben deze keer gekozen voor voor een combi van latin en ballroom dansen 

  • Cha Cha en Engelse Wals  (zondag 24 februari 14.00 tot 16.00 uur)
  • Jive en Tango                 (zondag 3 maart 11.00 tot 13.00 uur) 

Ook deze keer weer de workshop"Body and Mind choaching": 

In deze workshop geeft Marcus je tips mee om goed in je vel te zitten. Alleen al op je houding of op je manier van lopen letten, kan al een enorm verschil maken hoe je jezelf presenteert. Voor diegene die deze cursus al heeft gevolgd is er ook een deel 2. Hier zal Marcus een stukje herhalen en weer nieuwe tips meegeven.

  • Body and Mind Choaching deel 1      (zondag 24 februari 11.00 tot 13.00 uur)
  • Body and Mind Choaching deel 2      (zondag   3 maart   14.00 tot 16.00 uur)

Heb je zelf een verzoek of wil je met een eigen groepje een workshop volgen op een eigen locatie, stuur dan even een mail met je verzoek.  

Ook in de agenda op deze site staan de workshops vermeld. Kijk wanneer en welke workshop jou het meeste past en geef je op via de mail.

prijzen per workshop zijn 30 euro p.p. a 2 uur. 

SPECIALE AANBIEDING:

2 WORKSHOPS NAAR KEUZE VOOR 50,- EURO

 

          


Eindelijk mag het bekend worden gemaakt. De nieuwe danspartner van Marcus is, Hannelore Knuts. Zij zullen samen dansen in “Sterren op de Dansvloer” in België.  

Hannelore is misschien bij ons nog niet zo bekend, maar heeft al een mooie carrière achter de rug!

Ontdekking

Midden jaren 90 werd Hannelore ontdekt. Daarover vindt ze dat ze eigenlijk heel veel geluk heeft gehad: precies in die periode was de modesector aan het tanen en men was op zoek naar karakterkoppen als Kate Moss. Hannelore Knuts heeft een uitstraling die ze zochten.

Carrière

Op haar 21ste gaf Hannelore haar studies fotografie op om een leven als model te beginnen. Sindsdien liep ze al de grote modeshows. Ze is de muze van ontwerpers als Jean-Paul Gaultier en Karl Lagerfeld. Verder werd Hannelore het gezicht van exclusieve merken als Chanel, Gucci, Prada en Brioni. Hannelore mag op dezelfde hoogte worden gezet als Giselle Bunchen, Kate Moss en Tasha Tilberg.

In 2010 ging er in het Modemuseum Hasselt een tentoonstelling Ultramegalore door rond de wereld van het topmodel. Dit kwam neer op een mix van beeldende kunst, mode, muziek en fotografie en was helemaal rond haar carrière gebouwd. De tentoonstelling kende een groot succes met een 17 000 tal bezoekers.

Leeftijd

Als ze geen model meer is, zou ze graag iets doen met fotografie. Ze zou ook zeer graag werken als styliste.

Ook heeft zij en mooie rol in de film over David Bowie zie hieronder de link

Hannelore Knuts: 'Spannend dat Bowie dit ziet' - Het Nieuwsblad

Op haar 21ste gaf Hannelore haar studies fotografie op om een leven als model te beginnen. Sindsdien liep ze al de grote modeshows. Ze is de muze van ontwerpers als Jean-Paul Gaultier en Karl Lagerfeld. Verder werd Hannelore het gezicht van exclusieve merken als Chanel, Gucci, Prada en Brioni. In 2010 ging er in het Modemuseum Hasselt een tentoonstelling Ultramegalore door rond de wereld van het topmodel, helemaal rond haar carrière gebouwd. Ze werkt nog steeds als topmodel, maar is terug aan het fotograferen, ontwerpt handtassen voor Delvaux, acteert in de nieuwe langspeelfilm van haar vriend én speelt de rol van David Bowie in een muziekvideo van Soulwax.

Hannelore danst samen met Marcus Van Teijlingen. Hij danste op heel wat nationale, Europese en Wereldkampioenschappen waar hij vaak in de finale terecht kwam en hij deelde zijn kennis als dansleraar op diversen dansscholen. Marcus brengt zijn kennis, ervaring en passie graag over op anderen. Hij reist het hele land door om diverse workshops te geven waarin hij groepen in beweging brengt. Zijn motto is dan ook ‘Feel Free To Move’. Hij is een vaste danser in het Nederlandse Dancing With The Stars en doet voor het eerst mee aan het Vlaamse Sterren op de Dansvloer.

Vanaf 2 oktober is Marcus heel veel in ons buurland België te vinden. Hij zal daar gaan deelnemen aan het mooie dans- programma van EYEWORKS, "Sterren op de dansvloer". Hou de site in ge gaten om als eerste op de hoogte te zijn van alle nieuwtjes rond om dit programma. Zoals bijvoorbeeld, wie wordt de danspartner van Marcus??? 

Pagina 1 van 2