Eindelijk mag het bekend worden gemaakt. De nieuwe danspartner van Marcus is, Hannelore Knuts. Zij zullen samen dansen in “Sterren op de Dansvloer” in België.  

Hannelore is misschien bij ons nog niet zo bekend, maar heeft al een mooie carrière achter de rug!

Ontdekking

Midden jaren 90 werd Hannelore ontdekt. Daarover vindt ze dat ze eigenlijk heel veel geluk heeft gehad: precies in die periode was de modesector aan het tanen en men was op zoek naar karakterkoppen als Kate Moss. Hannelore Knuts heeft een uitstraling die ze zochten.

Carrière

Op haar 21ste gaf Hannelore haar studies fotografie op om een leven als model te beginnen. Sindsdien liep ze al de grote modeshows. Ze is de muze van ontwerpers als Jean-Paul Gaultier en Karl Lagerfeld. Verder werd Hannelore het gezicht van exclusieve merken als Chanel, Gucci, Prada en Brioni. Hannelore mag op dezelfde hoogte worden gezet als Giselle Bunchen, Kate Moss en Tasha Tilberg.

In 2010 ging er in het Modemuseum Hasselt een tentoonstelling Ultramegalore door rond de wereld van het topmodel. Dit kwam neer op een mix van beeldende kunst, mode, muziek en fotografie en was helemaal rond haar carrière gebouwd. De tentoonstelling kende een groot succes met een 17 000 tal bezoekers.

Leeftijd

Als ze geen model meer is, zou ze graag iets doen met fotografie. Ze zou ook zeer graag werken als styliste.

Ook heeft zij en mooie rol in de film over David Bowie zie hieronder de link

Hannelore Knuts: 'Spannend dat Bowie dit ziet' - Het Nieuwsblad